Home 2015 October 17

Daily Archives: 17 October, 2015

Bashke për Vlorën qe nuk i ngjason Venecias !

Nga Arben Abazaj, "Lëvizja për Vlorën" JU LUTEM VETEM 5 MINUTA NGA KOHA JUAJ TE KUPTONI SE CFARE KA NDODHUR NE VLORE BRENDA NJË JAVE PËRMBYTJE! Vlora u përmbyt...

Kalimera qirie…!… Jasu palikari!

Nga Luan Kurti Kalimera qirie! Po ju përshendes greqisht, me shpresën se Dulja (Vangjel) do kënaqet që po shkruaj me gjuhën e njerkës dhe ndikon...

Stereotipi i “Shqiptarit”? TË GJITHË, DIKUSH, ÇDONJËRI DHE ASNJËRI…

Nga Enriko Ceko "Që të kuptoni se si shkojnë punët në një vend si Shqipëria ku nuk ka asnjë zhvillim e asnjë ndryshim, po ju...

Politika, për fat të keq, ndryshohet vetëm me pjesëmarrje!

Artisti dhe ish politikani njëkohësisht ish ministri shqiptar i Maqedonisë  Sulejman Rushiti nëpërmjet një statusi te publikuar ne profilin e tij ne Facebook tregon...