Home 2015 October 22

Daily Archives: 22 October, 2015

Vjeshta sipas meje…

Nga Arsela Gjoni Vjeshta, ky makth i madh! Degjoj te thuhet shpesh nga shqiptaret se stina qe u pelqen eshte vjeshta. -Vjeshta, po perse? -Gjethet qe veshin trotuaret...

Beogradi nen ujë me 3,1 miliard euro nga Emiratet Arabe! Po tek ne…?

Nga Leonard Hoxholli Tek ne xhami, tek ata një qytet te ri... Si ka mundësi qe nuk jemi te zote te bindim as ARABET për...

Ilir Kulla per zyrtarin e thirrur ne sherbim ushtarak ne Greqi

Ilir Kulla, eksperti i mirënjohur e ceshtjeve te sigurisë ne lidhje me rastin e drejtorit te kabinetit te ministrit te jashtëm Ditmir Bushati dhe...