Home KRYESORE Boll u be kryeministri si Don Kishoti me ogicin Sanco Panco te...

Boll u be kryeministri si Don Kishoti me ogicin Sanco Panco te propagandës…

0

Nga Bledar Prifti

Ne te gjithë boten e përparuar, udhëheqësit rrethohen nga eksperteve te ekonomisë dhe sigurisë. Kurse ne Shqiperi, Kryeministri rrethohet nga dilentante dhe ogica qe e këshillojene se si te “mashtroi” popullin. Por edhe ne këtë fushe, ata janë injorante dhe qesharak. Ne nje vend te vogël si Shqipëria ku njerëzit kalojnë shumicën e kohës me njeri tjetrin duke folur për halle e probleme, propaganda mediatike nuk ka asnjë lloj impakti.

Populli nuk po pret nga mediat për te kuptuar nëse jeta e tij është me e mire, apo me e keqe. Ai nuk po pret te mësoje nga media nëse qeveria eshte e korruptuar ose jo apo se cili qeveritar është I korruptuar apo I ndershëm. Ai e di se kush është hajduti dhe i korruptuari ne mesin e tij. Interneti dhe kufijtë janë te hapur dhe qeveria kurrë nuk mund te ketë me monopolin e informimit.

T’ia thotë dikush kryeministrit se e provoi Berisha dhe nuk ia doli dot. Boll u be kryeministri si Don Kishoti me ogicin Sanco Panco te propagandës…

Share:
Reklama juaj