Home KRYESORE Duhet te reagonin per Nexhmie Hoxhen, jo Alida Hiskun…

Duhet te reagonin per Nexhmie Hoxhen, jo Alida Hiskun…

Nga Ilir Seci

…Del Nexhmije Hoxha në TV francez dhe thotë se “…ka qene si Nene Tereza për Shqiptaret…”, duke portretizuar veten si bamirëse në kohen e diktaturës dhe Sherif Merdani nuk bëzan fare kur fshikullohet nga kjo sarkazëm therëse!?…Fare nuk flet Sherua, as nuk prononcohet për sarkazmën e Vejushës së Zezë!?…Për vejushën monster, nuk pipëtin fare këngëtari i dënuar me burg nga regjimi monstruoz i “bamirëses” Nexhmije Hoxha!?
…por del Alida Hisku dhe ka kurajën të flasë për përdhunimet e monstruozitetet e kryera në qelitë e regjimit dhe… i kundërvihet pikërisht bashkëvuajtësi kengetar Sherif Merdani…?!!… Shembull shpjegues adekuat se përse gjendemi në këtë derexhe sot…
S’kishte faj Konica kur plot pezëm shkruante : -“Skllevër dhe bij skllevërish! Lirinë s’e meritoni!”…

Share: