Home KRYESORE Ralf Gjoni për Ballistin e dronit te Beogradit

Ralf Gjoni për Ballistin e dronit te Beogradit

A ka ngel ndonjë tifoz vërdalle? Sa TURP! Gjithë shqiptaria po flet për një idiot qe jo vetëm na prishi ndeshjen ne Beograd por rrezikoi jetët e lojtareve te kombëtares… Kurse sot na ndot ekranet. Duhet te ishte arrestuar me kohe. Prape imazhi i këtij idioti frymëzon idioter te tjerë qe sot tregojnë shenja rrugaçërie e rrezikshmërie e na nxijnë faqen ne sytë e botes. Pas atyre minutave qe u luajtën ne Beograd, nuk mbaj mend njeri te fliste për futbollin. Dhe sot, po vazhdoni te flisni për ballista, brigada e gurë. Turp! A ka ngel njeri qe i intereson ndopak futbolli? A ka njeri qe mbështet kombëtaren shqiptare, apo jeni te gjithë me ballist idiotin???

Share: