Home KRYESORE Roland Shuperka na fton te kemi edhe ministra te huaj…!

Roland Shuperka na fton te kemi edhe ministra te huaj…!

Ftese për diskutim!

Pa dyshim që roli kryesor i takon trajnerit De Biazi, është ai që lavdërohet në sukses dhe shkarkohet në se ekipi nuk shkon mirë.
Pra kemi punësuar një të huaj në një vend pune për të ndryshuar gjendjen, ka një kontrate, paguhet me një page sipas një kontrate, çdo gjë korrekte.

Le të punësojmë të huaj në postet qeveritare ashtu siç punësuam trajnerin e futbollit. Pra, të kontraktojmë personalitete të vendeve si psh. Gjermania, Finlanda, Suedia e……, në pozitat e qeveritareve dhe të presim sukseset si të De Biazit. Me këtë prishet edhe syri i keq dhe shprehja: “ Ky stan, këtë bulmet ka”…

Share: