Home QASJE QE BEN LAJM Te gjithë kundër kancerit te gjirit…

Te gjithë kundër kancerit te gjirit…

Ne rrjetet sociale është përhapur si virus pozitiv një mesazh sensibilizimi kundër kancerit te gjirit te cilin edhe redaksia e revistës “Përqasje” po i bashkohet kësaj nevoje duke e publikuar te plote tekstin:

“Duke u përpjekur të dukesh mirë, por pas kimioterapisë dhe rrezatimit … ju e dini se personi ka ndryshuar fizikisht dhe ata janë në shok !! Unë e di shumë prej jush nuk ua ndien për këtë mesazh, sepse natyrisht, kanceri nuk ju ka prekur juve. Ju nuk e dini se si është të kesh luftuar betejën ose të kishe një të dashur i cili udhëheq një betejë kundër kancerit. Për të gjithë burrat dhe gratë që unë i njoh, unë ju kërkoj një favor të vogël dhe vetëm disa prej jush do e bëjnë … Nëse ju e njihni dike që ka udhëhequr një betejë kundër kancerit, që ende është duke luftuar ose që e ka kaluar, ju lutem shtoni këtë në statusin tuaj për një orë si një shenjë e respektit dhe përkujtimit … Kopjo mesazhin dhe vendoseni për të mbështetur viktimat dhe familjet e prekura nga kanceri !!! Mbani gishtin tuaj në mesazhin në mënyrë të kopjoni dhe vendosni në faqen tuaj. Nëse ju vendosni të bëni këtë ju lutem pa tag ose shpërndarje….”!

Share: