Home 2015 November 8

Daily Archives: 8 November, 2015

Nisma #Thurje i shkruan Erion Velias

Erion, Degjuam se ke hartuar nje projektvendim i cili i kthen te gjitha parkingjet ne Tirane me pagese, 100 leke/ora. Keshtu pra e vendose ti...

LDE – Partia per Liri, Demokraci dhe Etike rikthehen ne veprim…

Arian Galdini themeuesi i pas gjjithe aktivizmit publik, civil dhe politik, bën me dije se ne Shqipëri sapo është rikthyer Partia e re Politike...

AK, shpalos plaformen për zhvillimin e protestave!

Aleanca KuqeZi shpalli sot platformën për rrëzimin e qeverisë Rama dhe ofertën për t'u qeverisur nga një program kuqezi alternativash të paprovuara nga elektorati...

Pse Vetëvendosja sulmoi Hajredin Kuçin?!

Enver Bytyçi Para tri ditësh aktivistë të Vetëvendosjes sulmuan me vezë ministrin e Drejtësisë të Kosovës, Hajredin Kuçi. Të paktën krerët e partisë opozitare të...

Ankesa e Arian Çanit për taksat e Rames…

Nga Renaldo Bregu Ankohet Arian Çani përballe te ftuarve dhe gjithë publikut shqiptar se Edi Rama ja ka futur atij duke i marre 23 %...

Kohë të vështira: kryevepra…

Nga Petraq Risto Kohë të vështira: buzët lëvizin dhe unë përpiqem të lexoj romanet dhe poemat e tyre të përçartura, zemërimet që ngjasojnë me sheshe...

Ministri Klosi do organizoje ne 25 dite 25 vjetorin e 8 dhjetorit…

Nga Shenasi Rama Ja, doli edhe ministri Klosi dhe tha se ne 25 vjetorin e saj, do te bëhen 25 aktivitete ne 25 pese dite...

Studentët sot edhe dje, sipas meje…

Nga Ornela Prifti Arsimi është pika kyçe e zhvillimit te një vendi, një nder shtyllat kryesore te mbështetjes se një shteti. Here, here, shteti financon...

Kumuri e Elbasanit

Nga Luan Kurti Kalimera qe kalispera sas! Dje PS e Shkodrës u njoftua për mbledhje, gabimisht. Mesazhshkruesi, një komunist fanatik kishte ngatërruar 7-tën me 8-tën,...

FMTK kundër Ministrisë se Kulturës…

Forumi për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore reagon kundër Ministrisë se Kulturës e cila sipas këtij forumi perbere nga arkitekte, urbaniste, gazetare dhe publicistë, bën...