Home 2015 November 26

Daily Archives: 26 November, 2015

Ike prapë në Kinë shef? Bëfsh qejf e ja kalofsh sa më mirë…

Nga Dritan Hila Ike prapë në Kinë shef? Bëfsh qejf e ja kalofsh sa më mirë. E ke hak. Megjithëse ti je kaq i përkushtuar...

Qetësi në sallë! Po flet Ben Blushi!

Nga Mentor Kikia Ben Blushi ka ndërruar taktikë. Shkrimet i lexon një herë në parlament e pastaj ua dërgon gazetave. Kështu ka ndodhur të paktën...

BEN BLUSHI KA TE DREJTE, POR…

Nga Zef Preci Nuk eshte e nevojshme te jesh i arsimuar, nuk eshte e nevojshme te jesh nepunes shteti, nuk eshte e nevojshme te jesh...

Duhet reaguar kundër trendit te ikjes dhe i plakjes!

Nga Dritan Broka, Kryetar i partisë "Forca Rinia" Të ndërhyjmë sa më shpejtë në këtë sistem të kalbur që të mënjanojmë largimin e te rinjve...

Dy fjale për Blushin.

Nga Arian Galdini Per te mos patur keqkuptime a keq-interpretime, po e them qe ne krye te heres se Ben Blushin e kam mik dhe...

Kriminele dhe komuniste…

Nga Mesila Doda, Fjala sot ne Parlament U bënë disa muaj që nuk kam përdorur këtë foltore, pasi fjala nga këtu është bërë edhe më...

Patriotizmi partiak prodhon kriza identitare!

Nga Kreshnik Osmani Te gjitha përpjekjet per te mobilizuar shqiptaret per shpalosjen e flamurit kombëtar me rastin e festave te Nëntorit shpalosin ne thelb krizën...

Hapa konkretë në dialogun ndërfetar…

Në kuadër të bashkëpunimit për dialogun ndërfetar muslimano-katolik, është zhvilluar një vizitë e stafit akademik të Departamentit të Shkencave Islame nga Universiteti Hëna e...

Gerd Hoxha,Po merren modele te gabuara për Drejtesine…

Kreu i Unionit të Gjyqtarëve të Shqipërisë Gerd Hoxha shprehet në një intervistë për BIRN se për Reformën për Drejtësi po merren si model...

VENDOSET SHTATORJA E DED GJO LULIT NË TIRANË

Nga Kolec Traboini Në krahun perëndimor të Muzeut Historik Kombëtar, aty ku është hyrja për në sheshin Skenderbej nga rruga e Durrësit është vendosur shtatorja...