Home I pakategorizuar FMTK kundër Ministrisë se Kulturës…

FMTK kundër Ministrisë se Kulturës…

0

Forumi për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore reagon kundër Ministrisë se Kulturës e cila sipas këtij forumi perbere nga arkitekte, urbaniste, gazetare dhe publicistë, bën një hap mbrapa pas dëmtimit te varreve monumentale te Idromenos dhe Marrubit,  deklaron se restaurimi tani na paska dhe një faze tjetër… - Ne përpjekjen për te bere budallenj te tjerët kjo ministri denoncon nivelin e saj te turpshëm te standardit profesional dhe te atij ligjor. Na vjen keq për përfshirjen ne këtë farse neveritëse te z Zef Cuni,- Thuhet ne njoftimin e Forumit duke shtuar edhe tekstin e mëposhtmen marre nga statusi ne profilin e Fecaebook te zv. ministrit Zef Cuni:

“SOT KRYEM KONSULTEN ME EKSPERTET AGRON ISLAMI DHE FERID KOLA SI DHE SPECIALISTET E IMK DHE DRKK SHKODER PER FAZEN E DYTE TE RESTAURIMIT TE VARREVE MONUMENTALE TE IDROMENOS DHE MARUBIT.”

Share:
Reklama juaj