Home KRYESORE Kur nuk plotësohet masivisht kontrata me Alb Telecom…

Kur nuk plotësohet masivisht kontrata me Alb Telecom…

Nga Saimir Dervishi

Sot shkova ne dyqanet e Alb Telecom qe ti bej me dije problemin e mbremshem ne lidhje me mospërmbushjen nga ana e tyre te detyrimit kontraktor qe kemi se bashku ne te shkruar “e zeza mbi te bardhe” per me na mundesu me pa ndeshjet e UEFA Champions League kundrejt pageses mujore qe i realizojmë rregullisht. Vajta atje sepse ne numrin e vene nga ata për kujdesin ndaj klientit nuk pergjigjej njeri, megjithëse ke fatin me degju një melodi e cila perseritet pafundësisht… !

…Nje vajze me një buzëqeshje te ngrire ne fytyre me dha nje shpjegim qe me ”çarmatosi” fare… “E di” – me tha…- “ky problem ka qene me te gjithë kontraktoret mbreme… Nuk ka problem,  nuk je ti i vetmi…!

Pra,fakti qe problemi ishte masiv për punonjësen e Alb Telekcomit nuk përbente fare problem…: Por, me qetësi e me dashuri me tha qe sonte problemi do te jete i zgjidhur dhe do te na mundësohet me i pa ndeshjet…te shohim…

Share: