Home KRYESORE Sfilata “Veshur Me Pafajesi”

Sfilata “Veshur Me Pafajesi”

Modelet dhe stilistet kryesore kesaj sfilate titulluar “Veshur Me Pafajesi” ishin nxenesit qe nuk flasin dhe nuk degjojne te INSTITUTIT TE NXENESVE QE NUK DEGJOJNE, Tirane.

Ideuar dhe realizuar nga Mirela Nurce dhe Genti Minga ky aktivitet i pare i ketij lloji u mbeshtet nga shume personazhe publik qe ishin pjesemarres ne kete  aktivitet te femijeve me aftesi te kufizuara, por talent te pakufizuar.

Tashne nund te thuhet se per here te pare ne Shqiperi realizohet nje event mode pa luksin e pakices, por me varferine, thjeshtesine dhe vertetesine e shumices. – Cfare eshte e bukur ne thelb, nuk ka nevoje per truk! – Thote Genti Minga i entuziazmuar nga pjesemarrja dhe bukuria e eventit.

 #TheInternationalDayForPersonsWithDisabilities

Share: