Home KRYESORE Perparim Kabo per protesten e PD te bashkia per Parkun

Perparim Kabo per protesten e PD te bashkia per Parkun

“Ajo që pamë si protestë e PD ishte një shëmtim, një dhunë që nuk shpie askund.Pse more njeri ç’të ka bërë godina që e gjuan me pisllëk…nëse ke fjalë për të thënë thuaji, nëse ke opsion opozitar bëje publik, nëse ke fakte kompromentuese nxirri në dritën e diellit. Porse nëse nuk ke kauz ajo nuk del nga logjika dhe argumenti shoqërisë civile që s’ka lidhje me partitë politike. Po atë shktatrim tek liqeni duke thyer xhamat e makinerisë dhe duke e përmbysur ku e strehoni si motivim…tek Ludizmi, pse makineria ta ka fajin ty? Ja pse nuk ecën vendi ynë…Nëse shoqëria civile ka një kauz ajo nuk duhet të vidhet për akses publik dhe nuk duhet të katandiset në dhunë nga opozita politike e PD-s…Eh more njeri që ke kaq ngarkesë negative për të prishur në vendin tënd. Sa trishtim krijohet kur sheh se sa mëndje shkurtër është politika këtu tek ne…gjithë ky vullnet për të shkatruar.

Pkabo 22 shkurt 2016″

Share: