Home 2016 April 24

Daily Archives: 24 April, 2016

STOP DISKRIMINIMIT

Nga Ervis Meço Dashuria, ka trokitjen e një kafshe të lirë, që njerëzit e vrasin, në pamundësi për ta zbutur, pastaj i marrin gëzofin e shtrenjtë, dhe mbështillen me të, per...

Biznesmeni Neranxi, Policia dhe ambasadorja

Nga Genc Mlloja Para dy ditesh nje ambasade e rendesishmme takon shefin e Policise se Shtetit per te kerkuar siguri te bizneseve te vendit te...