Home KRYESORE Z. Veliaj, Qenve endacake duhet ti vishni edhe brekë!

Z. Veliaj, Qenve endacake duhet ti vishni edhe brekë!

Thirrje Bashkisë
zotit Velija,
Qenve endacake duhet ti vishni edhe brekë!

Sot komshiu im Neki, duke shkuar drejt parkut, rrëshkiti në një mut qeni. Mbeti në vend, e su ngrit më. U deshën kalimtarët të njoftojnë ambulancën.

Lajmi që erdhi ishte i hidhur. Kishte nxjerrë gollganen nga rrëshqitja në m… qeni. Zuri krevatin.

Po sa njerëz shkojnë çdo ditë nga liqeni? Sa qen ndyjne rrugës për në park e kudo në Tiranë? Ka mbi dymije qen të tillë. Sikur nga një herë të ndyjnë: X!

Nuk po i llogaris grevistet. Ato le të rrëshkasin… pas atyre zullumeve që bëne te parku i lodrave. Shqetësimi im mbetet te ndyrja e rrugëve nga këto qen rrugaçë apo të pa edukuar!

Zoti Velija,

Ju, përmes strukturave, i kapni se i kapnin qentë për ti kastruar, ju lutem vishini dhe brekë.

Përndryshe…ky popull po rrëshqet i tëri në m..t qeni.

Me shprese dhe respekt,
I parëshkituri

Share: