Home 2016 May

Monthly Archives: May 2016

Pas Elvisit, do publikohet edhe dosja e Ed-Vin Ramës

Nga Kreshnik Spahiu* 4 vjet mashtime, 4 vjet paftyrësi, 4 vjet maska për një pazar në dy mandate kryetari Bashkie ose për të mbrojtur preçedentin...

“Tirana, qyteti që prish ëndrrat…”

Nga Olsjan TOPALLI Duhet të jetë mëngjes i hershëm, akoma pa lindur dielli për të parë Tiranën e vërtetë. Për të parë Tiranën që ka...

Shqipëria me dy fytyra dhe Konferenca e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

Nga Enver Bytyçi Asambleja Parlamentare e NATO-s në Tiranë është dhe mbetet padyshim nje ngjarje e madhe për Shqipërinë dhe shqiptarët. Dyqind e pesëdhjetë parlamentarë...

Agron Duka reagon ashpër për skandalin e përgjimeve

Gjatë një takimi me strukturat e Partisë Agrare Ambientaliste në Vlorë, kryetari Agron Duka shprehu për herë të parë qëndrimin e tij ndaj skandalit...

Asambleja Parlamentare e NATO-s në Tiranë, Shqipëria prodhon siguri

Nga Azem Parllaku Asambleja Parlamentare e NATO-s, që mblidhet në Tiranë zhvillohet në prag të Samitit të Aleancës, që do të mbahet në Varshavë në...

Pse Papët zgjedhin një emër tjetër?

Nga Ylli Dylgjeri Këtu nuk e kam fjalën për gazetarin Robert Papa. Që e ka emrin Robert Papa në jetë, e Bob Hill në FB....

Për rishikimin e Kushtetutës në Republikën e Shqipërisë

Nga Agron Alibali "Rregullat formale kanë rëndësi", deklarohet në një Raport të Komisionit të Venecias për Amendamentet Kushtetuese në Europë (CDL-AD (2010)001-e). E megjithatë, po...