Home 2016 May 3

Daily Archives: 3 May, 2016

Berati, qyteti i një mijë e një halleve!

Nga Andrea Danglli Një shi me llumë vijon të lerë vulën e tij të pisët kudo që derdhet. Shoferi i autobusit që përshkon rrugën Lushnjë-Berat...

Pronare e gazetare te medias me shume pergjegjshmeri

Nga Zamira Cavo Pronare e gazetare te medias, sikur te kontribuonit sadopak ne rigjallerimin e vlerave te kombit, Shqiperia do tu ishte me siguri mirenjohese! E...

Bukuria e tmerrshme e tiransit Mentor

Nga Edison Ypi Bukuria e tmerrshme e kirurgjisë pa narkozë të trurit dhe të trupit, nuk është e re, ka histori. Të bukur për asnjë dhe...

Duhet reaguar per çregjistrimet ne QKR

Nga Nikollaq Neranxi Tatepjeta/16 mijë biznese falimentuan tremujorin e parë, me 60% u rritën çregjistrimet në QKR për janar-prill 2016 Pas alarmit të dhënë pak ditë...