Home KRYESORE ​Haradinaj: Pisanjoset me mjekër kanë fillu me prekë në kufi të identitetit...

​Haradinaj: Pisanjoset me mjekër kanë fillu me prekë në kufi të identitetit shqiptar.

I pari i AAK’së Ramush Haradinaj ka folur edhe për shkuarjen e shqiptarëve në Siri. Tha se nuk është kundër islamit, por se siç u shpreh ‘flliqanat’ po e prekin identitetin shqiptare.

“Unë nihna shqiptarë i mirë, unë mendoj që identitetin më të qëndrueshëm që e kam, pasuninë ma të madhe që e kam mbi këtë dhe ashtë se jam shqiptar. Për me qenë shqiptar unë kam kufi. Këta flliqanat kanë fillu me prekë në kufi të shqiptarit, të identitetit tim me logjikat e tyre, me propagandat e tyre me logjikën e tyre. Ti’spo do me më lanë me kanë shqiptar qysh jam kanë dej tash”, tha Haradinaj në ‘Debat’ të RTK’së/express

Share: