Home KRYESORE Bravo të qoftë Edi Rama! Ja pra, krisma nuk kishte, ka vrasje!

Bravo të qoftë Edi Rama! Ja pra, krisma nuk kishte, ka vrasje!

0

Nga Ilir Demalia

Edi Rama dhe gjithë tarafi tij, tashmë, hapur, po shkatërrojnë jo vetëm qytetin, por çdo kujtesë historike dhe bukurie arkitekturiale.

Pa e zgjatur, i lumtë Edi Ramës e gjithë parardhësve deri E.H, pasi një popull …. që nuk reagon karshi asnji të keqeje sociale, komunitare, historike, politike, letrare, kulturore antivlerash dhe rrënimi, por në të kundërt, e pranon të keqen, shëmtimin, poshtrimin, rrenën… dhe jo vetëm, por bëhet pjesë e saj, dhe jo vetëm ata që janë brënda, por edhe ata jashtë, si gjoja fryrje kulturore, civilizuese, mençurie, për të marrë një llokëm nga kufoma, nuk janë gjë tjetër, përpos se i njëjti llum që e ka bërë llum kënete vendin e Shqiponjave, ku tashmë, sillen sorrat mbi trupin kufomë.

U shkatërrua përfundimisht çdo gjurmë e Stadiumit Kombëtar, megjithëse premtoj që do ta ruaj TRIBUNËN!

Share: