Home KRYESORE Ilir Kulla thote se Ilir Meta do te jete Kryeminister ne 2017!

Ilir Kulla thote se Ilir Meta do te jete Kryeminister ne 2017!

0

Ilir Kulla vjen ne vemendje te publikut kete radhe me 10 arsye pse, sipas tij, Ilir Meta do te jete Kryeminister ne 2017.

1.LSI eshte e vetmja force politike ne rritje te qemdrueshme qe nga themelimi i saj ne 2004.

2. Qofte PD qofte PS te ardhmen e tyre e shohin te kryqezuar me te ardhmen e Ilir Metes.

3. E njeh shtetin dhe instrumentat shteterore me mire se te dy konkurentet e tij.

4. Nga 3 konkurentet aktuale eshte i vetmi qe ka bete 12 vjet opozite 1992-1997 dhe 2003-2009.

5. Ne maredheniet nderkombetare eshte i vetmi qe nuk ka asnje kompleks me te huajt por eshte gjithashtu edhe njeriu i me shume surprizave prej te treve atehere kur dujet se eshte dorezuar del me i forte se te tjeret.

6. E njeh elektoratin me mire se te tjeret, mban kontakte personale vete me te gjithe njerezit e strukturave poshte ne baze te tre partive madje me shume se vete krywtaret e ketyre partive.

7. Pragmatizmi eshte arma e tij me e forte. 8. Ne maredheniet me mediat eshte i vetmi nder te tre qe eshte i drejtperdrejte.

9. Eshte vazhdimisht ne pune , i informuar dhe 1 hap perpara te tjereve.

10. Ambicia politike e perhershme nderthurur me shlirtin luftarak e bejne qe edhe atehere kur mund te duket se ka vdekur politikisht ngjallet.me i forte se me pare. 2017 po vjen nuk eshte larg

Share: