Home KRYESORE Vetëvendosje Edi Ramës: Lere përkthimin e Kurbanit ne Serbi, shiko tokat shqiptare...

Vetëvendosje Edi Ramës: Lere përkthimin e Kurbanit ne Serbi, shiko tokat shqiptare qe po behen kurban!

Një protestë u zhvillua sot në Tiranë me kauzë: Kundër demarkacionit Kosovë- Mali i Zi. Në protestën e iniciuar nga Vetëvendosje marrin pjesë përfaqësues të shoqërisë civile. Ata mbajnë në duar parrulla: “S’kemi tokë me fal!” Protesta u zhvillua përpara ambasadës së Kosovës në Tiranë, por në fakt më shumë se ambasadën ka në fokus kryeministrinë. Një protestuese i bëri thirrje Edi Ramës të lërë përkthimin në serbisht të “Kurbanit” dhe të shohë se si po bëhen kurban tokat shqiptare.

Share: