Ringjallja e Nënë Terezës

3 September, 2016 0

Nga Enver Bytyçi Nesër Nënë Tereza, bija dhe nëna më e madhe e kombit shqiptar, lavdia dhe krenaria jonë, imazhi dhe mbrojtësja e shqiptarëve dhe…