Home KRYESORE Ja si reagoi Floriana kur mori vesh që ish i fejuari u...

Ja si reagoi Floriana kur mori vesh që ish i fejuari u bë baba

E ndjek vazhdimësinë e jetës së ish-it, dhe çfarë ndjesie pate kur mësove se u bë baba? – Ka qene pyetja e bere Moderatores Floriana Garo në një intervistë në Panorama, lexoni pergjigjen…

Është e pashmangshme në një vend të vogël si Shqipëria të mos dëgjosh çfarë ndodh në jetën e ish-ëve të tu. Pata një ndjesi shumë pozitive dhe i uroj atij dhe familjes së tij të gjitha të mirat!

Share: