Home KRYESORE Mimoza Hafizi: Në PS s’të dëgjon kush; Rama i paaftë

Mimoza Hafizi: Në PS s’të dëgjon kush; Rama i paaftë

Ajo është një zë mjaft kritik kundër Edi Ramës brenda PS-së, vecanerisht ndaj mënyrës sesi kryeministri e drejton vendin dhe partinë.

Deputetja Mimoza Hafizi, e ftuara e Mustafa Nanos në “Zululand”, ka dalë në mbështetje të nismës së Blushit për t’u larguar nga PS.

Askush nuk të dëgjon brënda PS-së, tha Hafizi, duke shtuar se, prandaj Blushit nuk i kish mbetur gjë tjetër për të bërë, veçse të bënte divorcin me PS-në.

Sa i takon kryeministrit Rama, Hafizi tha se, “e kish menduar si arrogant, por cilësia e tij kryesore është një tjetër. Ai është i paaftë” raporton 360grade.al

Share: