Home KRYESORE Profeci të frikshme për fatin e botës, në 4 vitet që do...

Profeci të frikshme për fatin e botës, në 4 vitet që do të vijnë?! I besoni?

Ju sugjerojmë që ta ruani këtë lajm dhe ta mbani në një vend të sigurt, për të parë se cilat nga këto profeci do të realizohen. Mos e ruani në internet, meqë mund të mos ketë rrymë (fare) kur të doni ta shikoni atë përsëri, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Midis viteve 2016 dhe fundit të vitit 2020:

– Hillary Clinton zgjidhet presidente e SHBA-së.

– Hillary Clinton do të jetë presidentja e fundit e SHBA-së.

– Në SHBA do të ndodhin sulme të tmerrshme terroriste, qoftë nga ISIS, apo sirianët.

– Në Teksas do të ketë një tërmet tepër të madh.

– Në disa nga qytetet e mëdha veriore të SHBA-së do të ketë luftime të ashpra.

– Papa Françesk dhe papa Benedikt do ta pranojnë Assadin si Zot. – 30 ditë pasi që Assadi do të paraqitet në qiell, Siria, Irani dhe Rusia do ta pushtojnë Jerusalemin, i cili do të mbetet i pushtuar për 3.5 vjet.

Assad do të dalë të jetë antikrishti, i cili do ta ndajë botën në dhjetë regjione, duke caktuar në çdo regjion nga një zëvendës.

Share: