Home KRYESORE Vdekja e 17-vjeçarit në Sharrë, ekspertiza mjeko ligjore: Gjaku i ekzaminuar jo...

Vdekja e 17-vjeçarit në Sharrë, ekspertiza mjeko ligjore: Gjaku i ekzaminuar jo i Arditit?!

Ekspertet e mjekesise ligjore perfundojne ekzaminimin biologjik te eskavatorit te Landfillit të Sharrës.

Sipas ekspertëve nga marrja me tampon e gjurmeve te gjakut ne koven e ekskavatorit dhe zinxhiret e saj nuk rezultojne se jane te 17 vjecarit Ardit Gjoklaj.

Hetuesit thone se mosgjetja e gjurmeve te ADN-se te Ardit Gjoklaj nga keto mbetje, mund te kete ndodhur per faktin se i riu dyshohet se eshte vrare ne 4 te mengjesit dhe deri ne ora 14 e 35 kur eshte gjetur trupi, eksavatori ka levizur neper landfill duke humb keshtu gjurmet e tij direkte.

Ekspertet thone se nga kqyrja e trupit te 17-vjecarit duket qarte fakti se ai eshte gjymtuar nga zinxhiret e eskavatorit dhe eshte shtypur. Pasi aparati celular qe kishte ne xhepin e xhupit i eshte stampuar ne trup dhe disa gjymtyrë jane ndare nga trupi.

Ekspertet nga ana tjeter ende nuk kane perfunduar ekzaminimin e shkakut te vdekjes, pasi nga gjymtimi i shumte i trupit nuk eshte arritur ne nje konkluzion per shkakun e vdekjes.

Ekspertet nga ana tjetet ende nuk kane perfunduar ekzaminimin e shkakut te vdekjes, pasi nga gjymtimi i shumte i trupit nuk eshte arritur ne nje konkluzion per shkakun e vdekjes.

Perfundimin e analizave biologjike te AND-se krahasuar re 17 vjecarit me gjakun e gjetur ne koven dhe zinxhiretve eskavatorit. /360grade.al

Share: