Home KRYESORE VIDEO/Mësuesja sherr me të riun, nxënësit i filmojnë dhe qeshin…

VIDEO/Mësuesja sherr me të riun, nxënësit i filmojnë dhe qeshin…

0

Kjo video është publikuar së fundmi në rrjetet sociale dhe tregon sherrin që ndodh në një orë mësimi mes mësueses dhe një të riu.

Siç duket në video mësuesja përplaset me nxënësin, pasi ai mban në dorë diçka që nuk duket qartë, por që mësuesja kërkon t’ia marrë me këmbëngulje.

Kjo situatë ka krijuar të qeshura tek nxënësit e tjerë, që e kanë shijuar shfaqjen. Nuk dihet se ku ka ndodhur kjo përplasje, por ajo që të bën përshtypje është se pavarësisht moshës së të riut ai guxon jo vetëm t’i kthejë fjalën mësueses, por edhe të përplaset me të. Një sjellje aspak e hijshme për nxënësin, i cili është mbështetur edhe nga shokët e klasës me të qeshura.

Media

Share:
Reklama juaj