Home 2016 November 20

Daily Archives: 20 November, 2016

Rrëfimi shokues: Ja kush janë liderët botërorë pjesë e Iluminatit (Video)

Shfrytëzuesi i rrjetit Imgur ka botuar një postim i cili shumë shpejt është fshirë, në të cilin është prezantuar si ish-anëtar i shoqërisë sekrete...

Kokëdhima në PS e Sarandës: Ta përmbysim!

Nga Ylli Dylgjeri Po ti ku ishe Koço? Kokëdhima në PS e Sarandës: Ta përmbysim! E tha prap Koço... Dakort o Koço. Ta përmbysim prap thua? Sa herë e ke...

PACIFIZMI SHQIPTAR PËRBALLË SHEMBULLIT TË ZVICRËS!

Nga Sulejman Abazi Edhe pse jemi vend anëtar i NATO-s, tash e 6 vjet, krahasuar me vendet perreth, ndoshta jemi vendi më i pambrojtur, dhe...

Një risi në sipërmarrje

Ditë më parë në ekranin e disa televizioneve, në median e shkruar dhe në internet u dha lajmi për një investim nga investitorë/sipërmarrës për...

LIRIA E TRADHETUAR NGA ZGJEDHESIT E DYTE

Nga Kastriot Frasheri Nje paralelizem dje dhe sot, mbi zgjedhjet ne Kolonje ku zgjedhesit e dyte, Policia e Shtetit, Instituti i Sigurimeve Shoqerore nga ku...