Ilir Demalia sjell Ismail Kadarene kunder Todi Lubonjes dhe Fadil Pacramit dhe me vone si konformistin

Nga Ilir Demalia “Heshtja bëhet dobësi kur rasti e kërkon të flasësh të vërtetën duke vepruar në lidhje me rrethanat” Mahtma Gandi Pas publikimit të librit “ Kadare i denoncuar në 101 dokumente të Pallatit të Ëndrrave” dhe publikimit të një faksmile të një “denoncimi” që paska bërë F.Lubonja në hetuesi në lidhje me Kadarenë … Continue reading Ilir Demalia sjell Ismail Kadarene kunder Todi Lubonjes dhe Fadil Pacramit dhe me vone si konformistin