Home KRYESORE Lamtumirë Ergi Dini! Trishtimi i percjelljes dhe pamje të pa transmetuara nga...

Lamtumirë Ergi Dini! Trishtimi i percjelljes dhe pamje të pa transmetuara nga aksidenti

Mjaft i ri në moshë, në kulmin e karrierës, këngëtari Ergi Dini vetëm 22 vjeç, u nda nga jeta në një aksident tragjik me motor, mbrëmjen e 21 nëntorit në Tiranë, bashkë me shokun e tij Klejdi Halili 21 vjeç.

Ekipi i Express Rozë, ishte i pranishëm në Shkodër kur Egin e nisën për në banesën e fundit. Për më shumë shikoni materialin e realizuar ekskluzivisht nga Express Rozë.

Aty ka pamje të pa transmetuara më pare nga aksidenti si dhe nga përcjellja deri në banesën e fundit.

Video:
Share: