Home KRYESORE Rezarta Shkurta për Ermal Hoxhën: “Gjysma Ime”

Rezarta Shkurta për Ermal Hoxhën: “Gjysma Ime”

Rezarta Shkurta kishte paralajmëruar për një këngë dedikuar bashkëshortit të saj, Ermal Hoxha, nipi i diktatorit Enver Hoxha, i cili po vuan një dënim në burg.

Tashmë është publikuar balada me titull “Gjysma ime”, teksti i së cilës është mjaft i ndjerë dhe përshkruan 2 vitet e mungesës së bashkëshortit të saj Ermalit.

“Gjysma ime” është realizuar nga Elgit Doda, me orkestrim nga Darko Dimitrov, tekst nga Alex dhe videoklip nga “Max Production”. Ju mund ta ndiqni vete Videon :

Share: