Home KRYESORE Kreu i CIA-s vizitë në Tiranë, takohet me Ramën dhe Nishanin

Kreu i CIA-s vizitë në Tiranë, takohet me Ramën dhe Nishanin

Drejtori i Agjencisë Qendrore të Inteligjencës (CIA) John Brennan vizitoi Shqipërinë për t’u takuar me drejtues të ndryshëm dhe për të diskutuar një gamë çështjesh përfshi sigurinë rajonale, bashkëpunimin kundër terrorizmit, shkëmbimin e informacioneve të inteligjencës, si dhe çështje të tjera dypalëshe.

Ky eshhte njoftimi zyrtar e kesaj vizite dhe fakti se gjatë vizitës së tij, Drejtori Brennan u takua me Kryeministrin Rama, Presidentin Nishani, Ministren e Mbrojtjes Kodheli, dhe drejtues të komunitetit të inteligjencës.

Vizita te tilla sigurisht qe kane domethenie nuk mund te jene formale e padyshim tregojne se Shqiperia mbetet nje Aleat i rendesishem i SHBA-ve ne rajon.

Share: