Home FOTO SA 1000 FJALE Shperthen rrjeti me foton e prezantueses se Festivalin te Kenges ne RTSH

Shperthen rrjeti me foton e prezantueses se Festivalin te Kenges ne RTSH

0

Kjo eshte foto me e ndare, me e klikuar dhe komentuar ne rrjetet sociale dhe nuk eshte nje foto e marre ne rruge. Kjo eshte foto e prezantueses se Festivalit te Kenges ne Radio televizionin Shqiptar! As me pak e as me shume. E gjeni dot kush eshte…?!

Share:
Reklama juaj