Home KRYESORE ”Turpërohet” Greta Koçi, ajo që i bën Linda Morina është e ‘pamëshirshme’

”Turpërohet” Greta Koçi, ajo që i bën Linda Morina është e ‘pamëshirshme’

Fenomeni Linda Morina tashmë njihet nga të gjithë në Shqipëri, Kosovë ndoshta edhe më gjerë. Në mënyrën e saj ajo ka ditur se si të jetë edhe më afër artistëve shqiptarë. Së fundmi duket se Linda Morina është takuar me Greta Koçin.

Pas fotografisë së bërë me të, Linda Morina e ekzaltuar e ka publikuar në Internet. Por dashje pa dashje Linda dhe gjuha e saj shqipe e masakruar, janë treguar të pamëshirshme me Gretën.

”Greta KOQJA, Kosovë Shqipni të bashkum vetëm në një fotografi, respekt”, shkruan Linda.

Por si do të ndjehet Greta pas këtij mbiemri të ri që i vendosi Linda Morina.

Share: