Perqasje.com eshte reviste elektronike qe nuk boton lajmin zyrtar, por reagimet e qytetareve ndaj lajmit zyrtar, politik dhe mediatik! Share This: Share This: Share This: Share This:

Temperaturat e ftohta që në Durrës kanë shënuar deri në minus 6, kanë bërë që një numër i konsiderueshëm qytetarësh të paraqiten me trauma, si pasojë rrëshqitjes në rrugët që janë ngrirë nga akulli dhe bora e papastruar.

Nje pjese nga pakujdesia dhe nje nje tketer pjese nga “lodrat” me boren dhe akullin. Nderkohe, Ashim Zogu, shef i Urgjencës në spitalin Rajonal të Durrësit deklaroi se një mjek theu dorën një ditë më parë në derë të spitalit, pasi rrëshqiti nga akulli, ndërsa të pamësuar me këtë situatë janë të gjithë qytetarët e Durrësit.

Share:

Leave a Reply