Perqasje.com eshte reviste elektronike qe nuk boton lajmin zyrtar, por reagimet e qytetareve ndaj lajmit zyrtar, politik dhe mediatik! Share This: Share This: Share This: Share This:

Duket se i ftohti polar do të vazhdojë edhe javën që vjen edhe ne Shqiperi. Sinoptikanët parashikojnë vlera negative edhe pse do të ketë një rritje të lehtë në mesjavë, por sërish do mbetet nën zero. Veriu do të ketë sërish reshje dëbore dhe temperatura ekstreme. Nga fundi javes mendohet qe do fillojne shirat dhe zbutet pak i ftohti.

Share:

Leave a Reply