Perqasje.com eshte reviste elektronike qe nuk boton lajmin zyrtar, por reagimet e qytetareve ndaj lajmit zyrtar, politik dhe mediatik! Share This: Share This: Share This: Share This:

Turqia është goditur nga një tjetër shpërthim i fuqishëm. Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Izmirit. Të dhënat e para flasin për disa automjete të djegura. Policia dhe forca të shumta zjarrfikëse janë në vendin e ngjarjes.

Nuk dihet ende nëse ka viktima. Më poshtë mund të shini transmetimin live të CNN.

Share:

Leave a Reply