Home KRYESORE Ish gruaja e Edi Ramës flet për ngacmimet në gjimnaz dhe për...

Ish gruaja e Edi Ramës flet për ngacmimet në gjimnaz dhe për marrëdhënien me Greg Ramën

0

Aktorja shume njohur Matilda Makoçi, se fundi mbetur ne hije per shkak te mundshem te mbylljes se saj ndaj publikut per arsye familjare dhe pse ish gruaja e Edi Ramës, ka qenë ditën e djeshme e ftuar nga Adi Krasta në një rrëfim eksluziv për rininë e saj në kohët e hershme.

Gjatë intervistës ajo ka folur për dalin e saj të vetëm Greg Ramën, duke treguar marrëdhënien me djalin e saj dhe te Edi rames dhe se sa e afërt është me të.

Krasta nuk nguroi e pyeti edhe për ngacmimet në kohën e gjimnazit, por Matilda u shpreh se atë e respektonin dhe maksimumi që i kanë kushtuar është një këngë.

Krasta: Djemtë në atë kohë në gjimnaz…si me thënë, ke marrë ndonjë letër dashurie?

Markoci: Kishin respekt, jo. Më kanë kënduar një këngë

“O Matilda o Matilda / zemra për ty më rreh tik-tak / të dua përjetë”

Poezia është lloji më i mrekullueshëm letrar.

Krasta: Dua të të bëj edhe një pyetje të fundit, t’i je aktore dhe dhe mam.

Markoci: Po jam dhe mama

Krasta: Është i rritur, ke informacion për jetën e tij?

Markoci: Natyrisht që m’i thotë të tëra, sa mundet mosha e tij të tregojë. Zgjedh se çfarë më thotë.

Krasta: Ne jemi plakur tashmë

Markoci: Mosha bën të vetën, koha inën…

Krasta: Si u ndjeve ti në këtë studio

Markoci: Tamam në një atmosferë poetike, janë edhe të rinjtë që do konkurrojnë…

Share:
Reklama juaj