Home 2017 March 4

Daily Archives: 4 March, 2017

Alarmi: Dhe një shtet tjetër i rëndësishëm i BE-së drejt largimit nga eurozona

Së fundi, grupi britanik Bruges ka organizuar një sondazh me qytetarët hollandezë. Sipas këtij sondazhi më shumë se gjysma e qytetarëve mbështesin mendimin që...

Pas SHBA-së edhe Kina zyrtare deklaron se do të rrisë investimet në ushtri

Pas deklaratave të Donald Tump se do të rriten investimet nëmbrojtjen e shtetit edhe Kina ka deklaruar së fundmi se do të rrisë shpenzimet...

Provokon Rama: Dialog me opozitën edhe në çadër po të duan…

Kryeministri Edi Rama u bë pjesë e nismës së nënshkrimit të një peticioni për të miratuar ligjin e Vettingut. Kreu i qeverisë shqiptare ka...

Si può distruggere una famiglia perché ti innamori di una stella?

Da Liana Suppressa L’Editore Ensemble porta per la prima volta in Italia una delle voci più significative e nuove del panorama letterario albanese odierno, Rezart Palluqi. Lo...

Ligji “antimafia” kontrollon pasurinë e familjarëve të Balilit

Prokuroria për Krime të Rënda zgjeron rrethin e familjarëve të Klemend Balilit vënë në hetim pasuror. Në emër të Balilit, rezulton vetëm një banesë...

Emrat e ‘të fortëve” te Shkodrës që gjobisnin bizneset

Zbardhen emrat e “të fortëve” të Shkodrës që gjobisnin biznesmenë të ndryshëm në këtë qytet. Janë gjithësej 7 persona, të cilat tashmë janë arrestuar nga...

12 deputete me gjeneralitete të shumëfishta: zbardhen të dhënat e dekriminalizimit

Nga Gjergj Errabara Nga Sali Berisha e deri te Tërmet Peçi, 12 deputetë dhe kryebashkiakë kanë plotësuar me të dhëna shtesë formularët e vetëdeklarimit në...

Largimi masiv i mjekëve drejt Gjermanisë, shkaqet dhe dokumentet që tregojnë gjithë të larguarit

Nga Denisa Canameti, Shendeti.com Për tre vitet fundit ka shkuar në 400 numri i mjekëve që kanë bërë kërkesë të largohen nga Shqipëria. Ndërkohë, Gjermania...

Ndalohen reklamat e mjekëve apo institucione shëndetësore në TV.

Nga Alma Demiraj, Doktor33.al Për të përfituar të ardhura, ekranet e televizioneve shqiptare po i dedikojnë hapësira të ndryshme  reklamave në fushën e shëndetësisë. Në këto...

“Il Nodo di Gordio” descrive Baku e il futuro del Caspio

Di Giuseppe Ferraro* Chi avrebbe mai potuto immaginare, che un piccola città sulle sponde del Mar Caspio oggi sarebbe diventata una delle più belle e...