Home 2017 April 29

Daily Archives: 29 April, 2017

Aria nuova per le imprese italiane in Albania

Di exit.al Si e’ tenuto giovedi’ pomeriggio l’incontro tra i rappresentanti di circa 100 imprese italiane in Albania, associate alla Associazione Imprenditori Italiani in Albania,...
video

Video Lajm, Sazan Guri: Per te përkrahur frymën Neranxi

Sazan Guri: "Sot, nje dite ndryshe. Morem pjese te panairi i Neranxit, jo thjesht per te shijuar gatimet e famshme, te Universitetit te famshem te...

Alban Zusi per Radio Radicale: Gli investitori italiani sono benvenuti in Albania

Artur Nura - Un caro saluto agli ascoltatori di Radio Radicale a cui propongo per la rubrica Albania italianofona un'intervista con il Sig. Alban...

Mbi moralin, etikën dhe ekonominë e politikës ndaj Blushit dhe Kadias

Nga Dr. MBA. MSc. Enriko Ceko Në datën 28 Prill 2017, të premten mbrëma, duke bërë zapping në televizor më dalin përpara në TV Klan,...