Home KRYESORE Presidenti do jetë i pashëm…

Presidenti do jetë i pashëm…

0

Nga Ylli Dylgjeri

Por publiku ende s’ka parë e dëgjuar gjë.
Ky është një Turp!

Raundi i parë për zgjedhjen e Presidentit të Republikës së një vendi antar i NATO-s u zhvillua sot në Kuvend dhe publiku akoma nuk e di kush është, kush janë, kandidatët për President të vendit t’vet. Nuk di kush është Qytetari i Parë i vendit? Edhe personave me rrezikshmëri të lartë shoqërore u publikohet emri.

Turpi vazhdon…

Jo vetëm emri nuk dihet, por nuk merr kërkush guximin të verë as kandidaturen se e sheh proçesin si një farse!

Raundi i dytë është nesër/sot.

Emër ende nuk ka. Sot mësuam vetëm se do jetë i pashëm. Po qeros do të jetë? Vota kemi, emër skemi!

Turpi vazhdon…

Share:
Reklama juaj