Home KRYESORE Gruevski një orë e gjysmë takim me zyrtarin amerikan

Gruevski një orë e gjysmë takim me zyrtarin amerikan

Më shumë se një orë e gjysmë zgjati takimi mes përfaqësuesve të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski dhe zv.ndihmësit të sekretarit Amerikan të Shtetit, Hoyt Yee.

Gruevski me makinë doli nga Klubi i deputetëve ku edhe u mbajt takimi dhe nuk ndaloi për deklarata para gazetarëve.

Deklaratë nuk dhanë as deputetët Aleksandar Nikollovski dhe Vllatko Gjorçev, të cilët paralajmëruan komunikatë nga partia për një kohë të shkurtër. (ina)

Video:
Share: