Home KRYESORE Kështu i vendosën politikanët votimet e 18 Qershorit. Nga Ylli Dylgjeri.

Kështu i vendosën politikanët votimet e 18 Qershorit. Nga Ylli Dylgjeri.

0

I keni parë mitingjet? Po! Vetëm Rini me bluza tishert. Në mes kryetari dhe përreth fansat. Brezi i dytë dhe brezi i tretë le të vazhdojnë të rrinë në lloto. Të luajnë tavëll ose…mbase i bie llotaria te Arditi… Kështu duhen: Eksperinca vret!

Përfaqesimi është vetëm me listë. Hoqëm tollonat dhe vumë listat. Zgjedhjet vdiqën.

Ligji mbi ligjet, Përfaqësimi, mungon. Nuk e njohim më Tokevilin. Njohim listat! Lista vetëm fiton! Demokracia pjesëmarrëse nuk kalon. Emrat në lista janë: Lenda, Tenda, Renda…dhe Fenda. Në familjen europiane jetohet në çift, ose vetëm. Prindërit dhe gjyshërit i mban azil-ja.

Dhe për këtë ka vetëm një garanci. Kjo është e majta e Shqipërisë. Suksese në 18 Qershor!

Share: