Home FOTO SA 1000 FJALE Petrit Vasili, kryetari i ri i Lëvizjes Socialiste për Integrim

Petrit Vasili, kryetari i ri i Lëvizjes Socialiste për Integrim

“Këtu është e gjithë historia jonë, e gjatë dhe e shkurtër, është historia jonë e fitoreve të mëdha, por edhe e ditëve në të cilat ne kemi përballuar dhimbjet e padrejtësisë. Njëkohësisht është historia e përkushtimit, por edhe e dedikimit ndaj qytetarëve, një mision të cilit ne nuk i kemi munguar as në ditët tona më të vështira.”-shkruan sot kryetari i ri i LSI ne faqen e tij ne Facebook

Share: