Home KRYESORE Peza: Prokuroria më thirri qëllimisht në atë orë që të bënte bujë...

Peza: Prokuroria më thirri qëllimisht në atë orë që të bënte bujë lajmi

0

Pas lajmit se Afred Peza është marrë i pandehur për akuzat fshehje të ardhurash e mos deklarim pasurie, ka reaguar vete deputeti i PS-së Alfred Peza.

Me një status në facebook, ai është shprehur se Prokuroria e ka vendosur qëllimisht thirrjen e tij që të konçidonte me takim e Ministrit të Brendshëm dhe që ta kapnin kamerat e të bënte bujë si lajm.

Peza është shprehur se çështja ndaj tij është regjistruar që me datën 28 shkurt dhe ka qenë një thirrje rutinë.

Share:
Reklama juaj