Home KRYESORE Vuthaj: Ndjekje penale për punonjësit që favorizojnë aktivitetet elektorale

Vuthaj: Ndjekje penale për punonjësit që favorizojnë aktivitetet elektorale

0

Porositë e para të ministres së re të Financave Helga Vuthaj kanë të bëjnë më zgjedhjet e 25 qershorit. Gjatë një inspektimi në degën Doganore në Durrës ajo ka kërkuar nga administrata aty që të distancohen nga çdo veprim i paligjshëm që cënon standardet e zgjedhjeve. Gjithashtu ajo ka paralajmërua me masa administrative dhe ndjekje penale për këdo që shkel ligjin.

Share:
Reklama juaj