Home KRYESORE Foto qe do trondise rrjetin?

Foto qe do trondise rrjetin?

Ilir Vrenozi merr vemendje publike duke publikuar nje foto te ish diktatorit Enver Hoxha ne shtepine e origjines se Henri Cilit!

Vrenozi e shoqeron me kete tekst qe Perqasje.com e publikon duke ju pyetur nese e besoni edhe ju lexues?

“Gjithe kelyshet e Enver Hoxhes ecen me bisneze ne demokraci…..Çifti Hoxha ne shtepine e Henri Cilit’

Henri Çili ai djali 7 vjeç …

P s
Fotoja super origjinale…. ma dergoi nje i aferm i familjes se Çilit…”

Sigurisht kjo nuk perben mekat per Henri Cilin vete dhe ai sigurisht qe do i pergjigjet vemendjes publike PER RASTIN.

Share: