Home QASJE SATIRE Floriri dhe hekuri i Tiranës

Floriri dhe hekuri i Tiranës

0

Nga Armir Shkurti

Pyet mësuesja e gjeografisë në shkollën 9 vjeçare të Farkës:
– Çfarë mineralesh ka toka e Tiranës nxënës?
– Mësuese!! Mësuese!!
– Po Mira?
– Qymyr mësuese!
– Të lumtë! Tjetër?
– Mësuese!! Mësuese!
– Po Çimi?
– FLORI dhe HEKUR mësuese!
– ……………..Jo Çimi e ke gabim…Kush ta ka thënë?
– E thotë gjyshi gjithmonë kur katundarët tanë shesin toka e blejnë makina: “He ju hongët mortja katunarët e mutit! E kishit tokën flori ‘ne e bot’ hekra makinash!”

Share:
Reklama juaj