Home 2017 August 8

Daily Archives: 8 August, 2017

Komploti ndaj Republikës duhet të marrë fund

Nga Dr Sadri RAMABAJA Në të përditshmen gjermane "Tagesanzeiger" sot është publikuar një shkrim me theks analitik i gazetarit shumëvjeçarë dhe njohës i rrethanave politike...

Po na thonë të ikim …! Nga Bruna Gercari

Po na thonë të ikim ... "Realitet i hidhur, koha për të ikur. Jam i zhgënjyer, do iki me familjen. Edhe balerina vjell vrer ......