Home 2017 August 15

Daily Archives: 15 August, 2017

VIDEO/ Festa në kampin e muxhahedinëve të Tiranës për senatorët amerikanë

Në takimet që katër senatorët amerikanë patën në Tiranë, dhanë disa mesazhe për mbështetjen e SHBA ndaj vendit tonë për luftën kundër terrorizmit. Ambasada...

BE prezanton projektet per investimet e huaja, mungon Shqipëria

Departamenti i Fqinjësisë dhe Zgjerimit të Bashkimit Europian ka prezantuar ditët e fundit në faqen e vet në Facebook linkun për projektin për përmirësimin...

Koalicioni Kaotik

Nga Blerta Haxhiaj Kaosi është shumë surprizues në vetën e saj/tij. Ekziston një linjë e holle që e dallon ate nga rendi, është jolineare dhe...